Bedankt kiezers!

Door Andries Gryffroy op 27 mei 2019

De drukke campagne en een bewogen verkiezingsdag liggen achter de rug. De kiezer heeft de politieke kaarten geschud en wij gaan er verder mee aan de slag. Het worden beslist drukke tijden. De dag na de verkiezingen hoort vooral een woord van dank.

Dankzij de kiezers die de N-VA en mij het vertrouwen hebben gegeven, kan ik de komende 5 jaren opnieuw zetelen in het Vlaams parlement. Ik zal u met veel energie, gedrevenheid, kennis en ijver vertegenwoordigen. Ik ben bijzonder tevreden dat ik samen met mijn collega's het ecorealisme verder gestalte kan geven en mij opnieuw kan inzetten voor een beter, innovatief en ondernemend Vlaanderen.

Ik bedank alle vrijwilligers, leden en kandidaten die hebben meegewerkt aan mijn campagne en zich met de kracht van de overtuiging hebben ingezet voor de N-VA. Politiek is teamwerk. Het is alleen door samen te werken dat we Vlaanderen beter op de kaart kunnen zetten. Ik kijk er naar uit om met de gevestigde en nieuwe collega's er in het Vlaams parlement een lap op te geven.

We werken hard verder voor Vlaanderen en voor Vooruitgang!

Met dankbare en vriendelijke groet

Andries

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is