N-VA-familiedag in Wachtebeke

17 september 2017 - 10:00

Op zondag 17 september is het evenementeneiland van provinciaal domein Puyenbroeck in het Oost-Vlaamse Wachtebeke helemaal van de N-VA. Het wordt ook dit jaar weer een op-en-top familiedag, met plezier, muziek en ontspanning voor klein en groot. Samen met duizenden andere leden ontvangen we u en uw familie en vrienden vanaf 10 uur ’s morgens te midden van het prachtige domein Puyenbroeck, op het evenementeneiland in de Klaverbladvijver. Dat eiland is die dag exclusief voorbehouden voor de N-VA. En terecht: kinderen, tieners, ouders én grootouders kunnen er genieten van het kinderdorp, de nostalgische kermis met reuzenrad, attracties voor  jongeren (en iets ouderen), begeleide wandelingen, animatie en optredens.

Geniet van lekkere frietjes en sappige hamburgers of ga naar het Italiaanse kraampje voor pizza of pasta. Stort je op de Aziatische snacks of smul van een heerlijke wafel of een ijsje. Er zijn gezellige zithoeken en eetkraampjes op het middenplein.

Programma

10.00 uur: Deuren open
11.00 uur: Optreden van De Bende met Lisa en Joyce en een ‘Levend erfgoed’-wandeling: het betreft een collectie boerderij- en neerhofdieren die vroeger in onze landbouw gebruikt werden, van duif tot paard. Levend Erfgoed dus, gehuisvest in een mooi park met wandelwegen gelegen op 10 minuten van het evenementeneiland.
12.30 uur: Speech Bart De Wever
13.00 uur: De Romeo’s Live Tour
14.00 uur: ‘Levend erfgoed’-wandeling en een Quiz: Word jij de slimste N-VA’er?
15.30 uur: Optreden van Gers Pardoel
18.00 uur: Einde

Klik hier voor meer informatie en inschrijving

Adres: 

Puyenbrug 1a
9185 Wachtebeke